Wed. Oct 21st, 2020

Apocalipsa vacanțelor din 2020 a fost evitată! Politicienii pot sta la plajă (și) cu amantele

Recent, printre cifrele infectaților, vindecaților sau a decedaților de COVID, a apărut o știre legată de intenția guvernului de a obliga oamenii care doresc să împartă un șezlong la plajă să se căsătorească în prealabil. ”Pentru plaje, distanţa mai mică de 2 metri între persoane/şezlonguri este permisă numai pentru soţi şi copii însoţiţi de adulţi (părinţi, bunici)”, anunța proiectul inițial. Practic, această normă oprea două persoane aflate în concubinaj să stea împreună la plajă. Vorba unui amic, doriți să închiriați șezlong cu sau fără stare civilă? Pentru a evita această apocalipsă a relaxării și pentru a preveni un val iminent de divorțuri, guvernul a eliminat această prevedere. Practic, putem sta la plajă chiar și cu amantul sau amanta (în funcție de posibilități și de disponibilitatea soțului/soției).

Cum nu credem că la baza modificării normelor a stat logica sau poziția populară, am încercat să ne dăm seama cum au făcut vajnicii și iluminații noștri guvernanți să se prindă că nu e ok să te oblige să stai la mare doar cu soția ta. Chiar, dacă mergeam la mare cu soția altcuiva era ok? Că doar eram doi soți……

Concluzia la care am ajuns a fost că politicienii din România s-au prins că nu s-ar mai fi putut duce cu amantele la plajă. Și cum poligamia – fie ea pe termen scurt, e ilegală, trebuia să existe o soluție.

Gândiți-vă la domni ca Orlando Teodorovici, care e cunoscut ca mare crai și care ar fi avut mari probleme la plajă. Mai ales că domnișoarele cu care se afișează fostul ministru nu sunt în categoria de vârstă care să încadreze la bunicuțe. Spre exemplu, lumeapolitică.ro povestea despre vreo 5-6 doamne și domnișoare care se certau între ele despre cum să se păstreze într-o poziție cât mai înaltă pe lista de preferințe a lui Orlando Teodorivici. Săracul bărbat, vă dați seama cât de complicat e să fii ministru când trag atâtea de tine? Și nu trag și ele din toate părțile, se concentrează doar pe o anumită zonă…. Pe un ton mai serios trebuie să aducem în discuție că domnul Orlando Teodorovici nu prea frecventează plajele autohtone, iar la NUBA te poți linge pe față cu cine vrei tu, indiferente de starea civilă. Plus cî în Maldive nu te întreabă nimeni cine e bunicuța de 25 de ani atașată de o anumită parte a corpului domnului ministru.

Dar să nu vă gândiți că doar un crai ca Orlando ar avea probleme. Nu, chiar și primul ministru – așa sărac cum se descrie el, ar fi avut probleme. Spre exemplu, presa scria prin ianuarie că o anume doamnă Simona Ciulavu ar fi fost amanta lui Orban. Partea bună este că acum Orban poate sta liniștit la plajă cu Simona și în plus cei doi sigur au și niște măști pe care să le poată folosi. Dacă nu, leagă fiecare două sfori la câte o bancnotă de 500 de euro, ca pentru un sărac, așa cum este Orban.

Bine, pentru unii dintre politicieni – și nu doar pentru ei, afișarea în public cu amanta/amantul ridică unele probleme ulterioare, destul de costisitoare. De aceea, propunem modelul de mască din poză care să fie purtat la plajă. Restul costumației este, desigur, la alegerea fiecăruia/fiecăreia. Aveți mai jos o fotografie cu domnul Ciorbea în timp ce visează la noul model de mască (sursă foto:cetin.ro)

La mare, la soare, șezlongurile nu mai sunt goale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: