Tue. Sep 27th, 2022

Anisie de Moldova cu jalba în proțap la București

            O informație bombă este prezentată în exclusivitate de publicația podul.ro: Maia Sandu, fost ministru al educației la Chișinău, s-ar fi deplasat incognito la București, chiar înainte de a-și anunța candidatura la președinția Republicii Moldova, pentru  două scurte întrevederi – fulger cu președintele Klaus Iohannis și cu premierul Ludovic Orban.

            Ce s-a întâmplat după misterioasa vizită la București?

            Maia Sandu, președinte al partidului PAS, și-anunțat candidatura la președinție. Nici o surpiză!

            Moțiunea de cenzură împotriva guvernului Chicu a căzut cu brio în Parlamentul Republicii Moldova, deși ar fi avut susținerea Platformei DA și a PAS – formațiunea Maiei Sandu. Iarăși nici o surpriză!

            Tot podul.ro subliniază că raportul oficial al serviciilor secrete din estoniene – International Security and Estonia. 2020 – relevă că guvernarea Maia Sandu a fost rezultatul unei operațiuni a FSB.

            Adică Maia Sandu, cu studii la Harvard Kennedy School of Government și ajunsă premier al Republicii Moldova în urma unei operațiuni a FSB-ului rus, vine la București pentru ”un sfat de taină cu președintele și cu premierul României” iar apoi își anunță (din nou) candidatura la președinția Republicii Moldova.

            Cine să mai înțeleagă ceva???

            Poate FSB mai pune la cale vreo operațiune ”Maia președinte” și nu vrea să fie deranjat de București? Asta să arate importanța în creștere a Bucureștiului? Oare?

PS: Vineri a început summit-ul de la Bruxelles pentru stabilirea pachetului de relansare economică a UE…la care a participat și președintele Klaus Iohannis. Tot vineri s-a întâlnit cu Maia Sandu la București?

sursă foto și articol: podul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: