Tue. Nov 29th, 2022

Photo credit: Mighty Web

Masca și distanțarea socială nu e pentru elite! Aici merge și fără… că ei au imunitatea bună!

Îndemnul meu către români este același: protejați-vă, purtați masca, respectați distanța fizică de protecție sanitară! Nu interacționați de aproape cu oamenii!” – ne învăța Ludovic Orban cu cu ocazia unei conferințe de presă susținută la începutul lunii iunie, la Cernica.

După exemplul liderului formațiunii, adică tot împotriva voinței sale (probabil) apare și Rareș Bogdan cu o ilustrare perfectă a „respectării” în stil propriu a măsurilor impuse de pandemie: acesta a organizat o petrecere la un restaurant din Cluj la care a avut invitate circa 100 de persoane.. în interior și fără mască, după cum au relevat fotografiile apărute în Libertatea. Dar și el a avut o împrejurare aparte: a sărbătorit ziua fiicei sale… care împlinea 1 an și a avut 100 de invitați.

Cum a spus, anterior, Ludovic Orban: „a fost această excepție într-o împrejurare, care zic eu, omenească” (acesta fiind motivația pentru petrecerea de ziua sa, care se pare că se potrivește și în cazul lui Rareș Bogdan).

Rareș Bogdan a avut însă și alte circumstanțe atenuante care ar trebui să îl salveze de draconica cercetare a DSP (Ups! Care cercetare?) și de vreo amendă: cum să îi țină el cu mască pe Călin Mitică, Matei Miko, Daniel Metz sau pe Mircea Buteanu? Sau să îi țină afară, la 2 metri unul de altul.. ca la biserică? Păi ce petrecere era asta? Cum mai vorbeau între ei invitații? Vă dați seama ce ar fi ieșit acolo??!! Vă dați seama: dacă dronele alea de la Libertatea prindeau și sunet??

Băieți, vă amintiți afirmația șefului vostru, președintele Klaus Iohannis? Vă aducem noi aminte: „În fața unei boli ori ești precaut, ori ești prost!”. Cum voi sunteți Batman (ați dezvoltat un soi de imunitate pentru noul coronavirus) și nu respectați măsurile impuse de autorități (adică tot de voi), tragem concluzia că nu sunteți precauți…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: