Thu. Aug 5th, 2021

Sursa: Nextanimationstudio.com

Agenția TASS a devenit partener al platformei Reuters Connect

Din 1 iunie agenția rusă de știri TASS este partener al platformei de conținut digital Reuters Connect, anunță Reuters.

Prin acest parteneriat, Reuters Connect va oferi utilizatorilor săi acces la știri de ultimă oră și materiale video în exclusivitate, precum și conținut generalist de pe spațiul rus.

TASS se alătură unui număr de 17 agenții de știri al căror conținut este deja disponibil clienților pe Reuters Connect – PA Media (Marea Britanie), EFE (Spania), Imagine China, Aflo (Japonia), Panoramic (Franța), Bildbryan (Scandinavia), ANI (India), ABACA PRESS (Franța), Bernama (Malaezia), AAP (Australia), Anadolu (Turcia), Agenția de știri Belga (Belgia), DPA (Germania), Hans Lucas (Franța), Agenția de știri din America Latină (Argentina), Scanpix Baltice, SIPA (SUA).

Michael Friedenberg, președintele Reuters, a declarat: „Sunt încântat că TASS și Reuters se bazează pe parteneriatul nostru prin faptul că TASS se alătură Reuters Connect. Adăugarea lor arată angajamentul nostru continuu de a aduce valoare crescută clienților Reuters Connect”.

„Acesta este cu adevărat un eveniment semnificativ pentru noi, precum și pentru întreaga piață media rusă. Niciodată niciun sursă de presă rusească nu a fost prezentă pe platforma Reuters Connect. Cu toate acestea, acum raportajele video din țara noastră vor fi disponibile pentru mii de clienți Reuters din întreaga lume. Știrile din Rusia de astăzi joacă un rol din ce în ce mai semnificativ în agenda informațiilor globale, astfel încât este crucial să fie prezentate cât mai obiectiv și mai credibil cu putință. Selectarea agenției noastre ca partener evidențiază reputația TASS ca o sursă de știri verificată”, a declarat Sergey Mikhailov, CEO al Agenției TASS.

Continuarea articolului poate fi vizualizată aici: Reuters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: